dimecres, 8 de maig del 2013

Entrevista amb Marc Palau


- Quina és la teva funció dintre de l’AEE Eugeni Xammar?
Actualment la meva funció dins de l’AEE es encarregar-me de la coordinació tècnica de les activitats i de controlar que els esports que es duen a terme funcionin correctament. A més, sóc l’entrenador de l’equip infantil (1r i 2n ESO) de futbol sala.

- Quan vas començar a participar a les activitats esportives de l’institut?
Vaig començar a participar a les activitats esportives de l’institut ara ja fa uns dos anys, quan jo feia 4t d’ESO, arbitrant algun partit de futbol sala o fent de dinamitzador a les jornades esportives de primària. L’any passat vaig entrenar juntament amb el Toni Llovera l’únic equip de futbol sala que hi havia a l’institut i des d’aquest any que compagino la feina d’entrenador de futbol sala amb la de coordinador tècnic.

- Quines altres persones formen l’Associació? De què s’encarreguen?
Hi ha en Bernat Portell, en Nacho Pérez, en Gerard Batlles, en Marc Ortega, en Toni Llovera, l’Estel Morera, en David Rodríguez, en Modest Palaudàries i jo mateix.
En Bernat Portell és el monitor de l’equip femení de bàsquet de l’institut, en Nacho Pérez s’encarrega dels alumnes que juguen a ping-pong i  en Marc Ortega i en Gerard Batlles dels alumes de bàdminton, l’Estel Morera és la monitora de l’equip femení de voleibol, en Toni Llovera és l’entrenador de l’equip cadet de futbol sala, en David Rodríguez és el monitor de salsa, en Modest Palaudàries és el capità dels equips de tennis de l’institut (ESO Masculí, ESO Femení i Batxillerat Masculí) i jo, com he comentat abans, sóc l’entrenador de l’equip infantil de futbol sala.
També voldria comentar la col·laboració per part de diferents alumnes d’ESO que fan de dinamitzadors a les jornades esportives per als alumnes de primària, que sense ells seria impossible realitzar-les.

- Quines activitats feu? On tenen lloc?Quan?
Aquest any fem diferents activitats. Pel que fa al futbol sala, tant en l’equip cadet com en l’equip infantil participem a les competicions que organitza el CEVO (Consell Esportiu del Vallès Oriental), en el bàsquet, voleibol, bàdminton, ping-pong i salsa només fem entrenaments i en el tennis participem en el Campionat Escolar de Catalunya Trofeu Fundació Jesús Serra.
Els entrenament els fem entre les instal·lacions de l’institut i el pavelló municipal. Els horaris i dies d’activitats són:
§  Futbol Sala Cadet, dilluns de 15:30 a 17:00 al pati de l’institut.
§  Futbol Sala Infantil, dimecres de 15:30 a 17:00 al pati de l’institut.
§  Bàsquet Femení, dimarts i dijous de 15:30 a 17:00 al pati de l’institut.
§  Voleibol Femení, dilluns i divendres de 15:30 a 17:00 al gimnàs de l’institut.
§  Bàdminton, dilluns i divendres de 15:30 a 17:00 al pavelló municipal.
§  Ping-pong, dilluns i divendres de 15:30 a 17:00 al pavelló municipal

- Com van les diferents activitats?
Les activitats en general van bé. Cal tenir en compte que el que s’està fent aquest any és nou per a tots, la qual cosa dificulta que vagi de la millor manera però per ser el primer any penso que està molt bé.

- Quines coses canviaries de l’associació?
En primer lloc penso que hi hauria d’haver més participació per part dels diferents àmbits de l’institut, especialment de professors i alumnes. També animaria a que la gent no li faci mandra a venir a veure els partits de futbol sala que es juguen els divendres al pati de l’institut.

- Alguna informació perquè informem a la revista?
Des d’aquí voldria agrair molt especialment la dedicació d’en Modest Palaudàries, professor de català del centre i capità dels equips de tennis de l’institut, ja que gràcies a ell s’ha pogut participar i des de fa uns quants anys en el campionat de tennis entre instituts. En Modest ens ha transmès des del primer dia els diferents valors positius que ens ofereix l’esport com l’amistat, l’esportivitat, l’esforç i esperit de sacrifici o la competitivitat. Vull aprofitar per incloure en aquest agraïment a l’equip de tennis de Batxillerat Masculí format per en Marc Ortega, en Nacho Pérez, en Gerard Batlles i jo mateix, els quals hem pogut participar aquests darrers dos anys en el campionat. Gràcies Modest! 

1 comentari:

  1. Molt bona entrevista, plena d'informació interessant!

    El "problema" que jo li veig a l'AEE és l'existència de clubs que ja gestionen l'activitat esportiva dels nois i noies de l'Ametlla, i la dificultat d'impedir que se'n solapin les funcions.

    Jo m'hi vaig trobar amb els escacs. Per participar als campionats escolars s'ha d'estar federat, però són els clubs qui fan les fitxes...

    ResponElimina