dilluns, 13 de maig del 2013

PRESENTACIÓ

El passat dijous dia 9 de maig es va fer amb enorme èxit la presentació de Los colores de un sueño, el llibre escrit per l'ametlletana Alba de Toro, ex-alumna de l'Institut Eugeni Xammar, sobre la seva experiència vital i en particular l'estada com a professora a Anantapur, Índia, col.laborant amb la Fundació Vicenç Ferrer en l'educació de nens discapacitats.



La Llibreria Alibri del carrer Balmes de Barcelona estava plena, i molta gent va haver de seguir la presentació dreta. A part de la mateixa Alba, van prendre la paraula una portaveu de l'Editorial Plataforma; l'Esther, companya de l'Alba a Anantapur; i Lancy Dodem, representant de la Fundació a Espanya, que visita l'Institut cada curs per informar-nos de les seves activitats i fer el seguiment del projecte School to school.

Tot plegat va ser un èxit, com ho demostra el fet que s'esgotessin els exemplars que la llibreria tenia disponibles. Si voleu aconseguir el llibre i no voleu haver d'anar a Barcelona, a la Peipars de l'Ametlla el ténen.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada