dilluns, 13 de maig del 2013

Tennis de l'institut


L’equip format pels jugadors de batxillerat Marc Ortega, Nacho Pérez, Marc Palau i Gerard Batlles i capitanejat pel professor Modest Palaudàries es va proclamar Sotscampió de la Final Four del 7è Campionat Escolar de Tennis de Catalunya (Categoria Batxillerat) que es va celebrar el dia 5 de maig a les instal·lacions del Club Tennis Llafranc (Palafrugell) en no poder acabar de disputar el partit de dobles de la intensa final a causa de la lesió d’en Marc Ortega, quan el resultat després d’haver disputat els dos partits d’individuals era d’empat a un. L’equip que es va proclamar campió va ser l’Institut Garrotxa d’Olot. A la semifinal, el nostre equip va eliminar  l’Institut Camí del Mar de Calafell. Prèviament a aquesta fase final es va proclamar Campió Provincial de Barcelona en imposar-se a l’Escola Betània Patmos de Barcelona.
Cal destacar la diada tan intensa i feliç que ens van permetre viure aquests alumnes a tots els que vam anar a Llafranc: jugadors, pares, mares, amics i entrenadors.
S’ha de dir que l’institut també va participar a la categoria d’ESO, amb un equip femení format per les alumnes Mariona Fanlo, Marta Alonso, Berta Gabaldà, Maria Palau i Mireia Fernández, que va arribar a les semifinals provincials de Barcelona i un equip masculí, format pels alumnes Pol Fernández, Bernat Paredes, Pere Marieges i Víctor Valldosera, que es va proclamar campió de Barcelona i també va arribar a la Final Four.       
A tots ells, als pares i mares d’alumnes de Batxillerat i d’ESO, que tant suport ens han donat en la Final Four i en les eliminatòries, al club Tennis Vallès, que ens ha cedit les seves instal·lacions, al Club Tennis Can Juli, que ens ha cedit també les seves instal·lacions i els serveis de diversos entrenadors, al Sr. Antonio Alonso, que ens ha donat un suport tècnic importantíssim, així... moltes gràcies i força ànims perquè l’any que ve hi tornarem!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada