dijous, 6 de juny del 2013

RESUM DEL TRIMESTRE

El curs ja s'està acabant i durant tot aquest trimestre us he estat informant-vos sobre les activitats esportives que s'han dut a terme a l'institut i també en àmbit internacional.
Vaig començar explicant-vos la espectacular remuntada del Barça contra el Milan (4-0) i així es classificava pels quarts de final de la Champions League.
El tennis a l'institut ha anat força bé i vam començar la temporada informant-vos del pas a semifinals i finals provincials dels equips masculins de l'institut, i més tard les finals-four que van disputar els equips d'ESO i batxillerat masculí.
També us hem informat de l'evolució de l'equip infantil de futbol sala, que encara que no ha acabat gaire bé la temporada, perdent dos partits consecutius a la copa, ha guanyat la lliga en una final ajustada contra l'AEE Manuel Blancafort (5-6).
Ja les acaballes del trimestre us hem oferit un breu resum del que van ser el X Games aquí a Barcelona i també la polèmica que va crear l'empresa Nike al arribar un acord amb l'ajuntament de Barcelona per posar la camiseta del Barça a l'estatua de Colon.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada